Varför???


Ge mig en BRA anledning till varför man ska köpa ätbara blommor! Den bästa belönas med ett mobilnummer till en svensk kändis...

3 kommentarer: Skicka en kommentar
  Anonym

7:50 fm

Den är bra att ha om all annan mat har tagit slut.

Vem vet, det kanske går att göra pizzasallad av blomman.

  Anonym

12:51 em

Ätbara blommor är en gammal uppfinning av Israelen Schlomo Von Linné. Han levde i blandäktenskap och odlade fram denna matnyttiga växtfamilj för att hans fru Fetma Von Linné, som var djupt troende muslim, propsade på att deras barn måste följa den muslimska seden med fastemånad. Då Schlomo tyckte synd om sina barn så sa han till sin fru: Men älskling, regeln gäller väl bara mat och inte blommor? Vi kanske kan lura Allah lite?
Ok, tyckte frun, som inte såg några hinder i detta då det inte var fråga om mat. Hennes bror hade under hela deras uppväxt fortsatt att äta sina egna snorkråkor, och något straff från Allah hade hon inte sett till. Dock ville hon att barnen skulle idka stor försiktighet. Så varje gång deras barn blev hungriga sa de istället kryptiskt: "Mor, jag ska bara gå och plocka lite blommor."
Och Allah märkte ingenting.

Att inte resten av den muslimska världen importerat dessa livgivande blommor och hakat på denna smarta Rahmadan-lösning torde bero på att de helt enkelt vägrar att handla med Israel. Dock har inhemska odlare både i Iran och Irak länge försökt få fram något liknande utan att lyckas. och det är ju inte så konstigt, då Schlomo Von Linné så att säga har växtkunnandet i generna. Gröna fingrar är ingenting man bara kan "plugga sig till".

  Anonym

4:44 em

Är det inte ännu märkligare att man köper blommor som inte går att äta?

Köpa något som man kan plocka gratis utomhus..

hmmm...